Cautare

643 de rezultate pentru "ultimile arestari de la pitesti" (2.82 secunde)
Eliberat din ghearele procurorilor dupa 24 de ore, prin decizie judecatoreasca, presedintele Rompetrol, Dinu Patriciu, a anuntat ca da in judecata statul roman pentru modul in care se deruleaza ancheta referitoare la privatizarea Petromidia.
Doi dintre ministrii grei ai guvernului PSD au fost luati in vizor de procurori.
Doi dintre ministrii grei ai guvernului PSD au fost luati in vizor de procurori.
"Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat: ... "Dusmanului de clasa, de la caricatura la plutonul de executie".
In ultima perioada, procurorii din alte judete din tara au inceput sa "dezgroape" marile fraude privind rambursarile ilegale de TVA din perioada regimului Adrian Nastase, cercetarile organelor de ancheta soldandu-se si cu cateva arestari mai mult sau mai putin sonore.
Corectitudinea politica limiteaza si chiar incalca dreptul la libertatea opiniei (Autori: Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) Vazuta de sus, de la balconul Aulei Magna a Universitatii Babes-Bolyai, Ana Blandiana pare o victima, pe punctul de a fi inghitita de roba ceremoniala de doctor honoris causa.
De unde aceasta viteza naucitoare a focului, de unde vine infernul dezlantuit in zeci de secunde?/Autoare: ... Tudorel Butoi, psiholog criminalist a explicat, intr-un interviu pentru site-ul mariustuca.ro, mecanismul care in opinia domniei-sale a declansat explozia din seara de 30 octombrie, din clubul Colectiv.
LOVITURA DE STAT militara esuata. Zeci de morti. Guvernul e in control Turcia a trecut vineri noaptea printr-o tentativa de stat esuata.
Un functionar italian de la Comisia Europeana si doi presupusi complici ai sai au fost inculpati si plasati in detentie ieri, la Bruxelles, pentru presupusa implicare intr-o afacere de coruptie in cadrul institutiilor UE. Potrivit Parchetului din Bruxelles, deturnarile s-au desfasurat pe o perioada de cel putin zece ani.
Solidaritatea Universitara (SU) face un apel la cei din Piata Universitatii din 1990 sa pastreze simbolurile si ideile Revolutiei si sa interzica anexarea si pangarirea lor ilegitima de catre complicii minerilor si ai regimului FSN din 1990.
Presedintele PSD Mircea Geoana a insinuat, vineri, la Sibiu, ca arestarea patronului Stelei Gigi Becali a fost dictata politic, in dorinta de a deturna atentia de la "lucrurile importante" ale tarii.
Ministerul Afacerilor Externe saluta declaratia publica a lui Terry Davis (foto), Secretar General al Consiliului Europei (CoE), privind decizia de a trimite la Chisinau o misiune de evaluare condusa de Jean-Louis Laurens, director general pentru democratie si afaceri politice al CoE.
Moldova la alegerile legislative de la inceputul lunii aprilie, care a declansat proteste violente, a fost confirmata dupa renumararea voturilor, dar opozitia a amenintat ca nu va ceda si ca va contesta rezultatele in justitie.
Senatorul PSD Miron Mitrea spune ca ultimele "arestari, descinderi, anchetari, destituiri de sefi din MAI" nu sunt decat o etapa in lupta "grupurilor politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi in lumea interlopa si in fosta Securitate, pentru controlul statului roman".Pe pagina sa de internet, Mitrea sustine ca respectivele grupuri "n-au aparut peste noapte si au mai incercat sa preia controlul ori de cate ori au simtit ca statul este slab.
Europarlamentarul Gigi Becali a anuntat ca se gandeste sa candideze la alegerile prezidentiale. Astfel, el afirma ca 95% va candida, dar decizia va "depinde de familia sa", daca va fi sau nu de acord cu aceasta candidatura.
"Care popor si cati romani?", este titlul unui articol scris de Octavian Stireanu, despre dreptul domnului Basescu - presedinte PDFO - de a vorbi in numele statului, nu in numele poporului.
'La doua dintre subiectele spovedaniei sale televizate dl Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei) a avut un plus de apasare: cand s-a spalat pe maini de arestarea "lotului Voicu", spunand ca respectivii au cazut in plasa procurorilor "din intamplare", tinta fiind cu totul alta...
'Cu toata tevatura care se face in jurul unei noi arestari "senzationale" dintr-o serie ce se arata a fi si fara sfarsit si fara vreo finalitate, nu pot sa uit scena incredibila de dupa sedinta de Guvern din aceasta saptamana.
Presedintele PSD, Victor Ponta, raspunde acuzatiilor aduse, vineri, de presedintele PDL, Emil Boc, potrivit caruia Opozitia incearca sa ridice un zid impotriva Justitiei, prin "exploatarea mediatica a unei actiuni legale". ... Arestarea lui Nicolescu este pusa si este facuta de PDL.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • Presedintele Traian Basescu participa azi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European.
google-analytics.com